Актуално

Бързи потребителски кредити за всеки от MicroCredit

MicroCredit e небанкова финансова институция. Съществува на пазара от 2012-а година и отпуска бързи потребителски кредити на всеки, който има нужда от пари назаем при непредвидени разходи или други обстоятелства.

„Микро Кредит“ АД продължава бизнеса на една от доказаните компании в сферата на малките потребителски кредити в България – „Кредибул“ ЕАД, като управлява и най-познатия ѝ продукт CrediHome. През 2014-а година дружеството разшири портфолиото си, като пусна на пазара продукта CrediGo, предназначен за хора с доказан доход, който отпуска бързи потребителски кредити в размер от 600 до 3300 лева, с 30 дни гратисен период за плащане на първа вноска, за срок от от 6 до 18 месеца, изцяло по банков път.

Компанията продължава своето стабилно развитие и през 2015-а става една от първите небанкови финансови институции в България, която успешно осъществява частна емисия корпоративни облигации на общ размер от 3 млн. лв.  През същата година MicroCredit пуска на пазара бизнес кредита CrediTrade, предназначен за собствениците на малък и среден бизнес, както и тези, упражняващи свободни професии. Чрез този продукт могат да се заемат суми от 200 до 3300 лева за период от 3 до 12 месеца, а те да бъдат използвани за инвестиции или като оборотни пари и лихвата по кредита да се признава за разход на фирмата. С този продукт потребителите имат възможност за безлихвено връщане на заема в рамките на 30 дни, след заплащане на административна такса.

В началото на 2016-а година „Микро Кредит“ АД става член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар.

Небанковите финансови институции изпълняват част от функциите на банките, а техен контролен орган се явява БНБ. Тя поддържа онлайн публичен регистър на всички легитимни дружества, които имат право да изпълняват подобна дейност на територията на страната.

Като постоянно развиваща се съвременна компания, през 2017-а година MicroCredit пусна на пазара и последния си продукт, ориентиран към хората с малко свободно време и силно дигитално ориентирани. CrediNet е изцяло онлайн бърз кредит, който предоставя възможност да се заемат суми от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца.

За петте години на пазара MicroCredit обслужи над 200 000 клиента, разкри над 70 локални офиси в цялата страна и обучи повече от 1000 консултанта.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина