Бившият кмет на Родопи влезе в борда на директорите на Летище Пловдив

Актуално Градът Новини

Пламен Спасов и Лъчезар Миленчев са класирани с най-голям брой точки в конкурса Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията

Още не е ясно кой от двамата ще седне на шефския стол

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията публикува резулатите от проведените конкурси заизбор на органи за управление на публичните предприятия в системата на ведомството. По отношение на “Летище Пловдив“ ЕАД се съобщава, че за представители на държавата са избраниЛъчезар Миленчев и Пламен Спасов.

Кои бяха останалите кандидати за УС на аеропорта ви разказахме подробно в статията Бившият кмет на Родопи кандидат за УС на Летище Пловдив

Кой от двамата ще ръководи аеропорта за сега не е ясно, тъй като не е избран независим член, за което предстои нов конкурс, става ясно от обявените днес резулати в съобщението на МТИТС.

Припомняме, че в същата проедура имаше обявен конкурс за това, а в средата на декемри това бяха класираните за втори тур канидати:

“За независим член са допуснати:

  1. Красимир Виденов Иванов
  2. Слави Николов Кашеров- бивш член на борда на директорите на „Овергаз“ и на други свързани фирми със Сашо Дончев и Любомир Куртев – управител в Сдружение за съвременни летателни технологии.
  3. Цветанка Иванова Сотирова – бивш главен счетоводител на летището.”
Споделете ни във:

1 коментар за “Бившият кмет на Родопи влезе в борда на директорите на Летище Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.