Актуално

Белият Джордан викат на червен кандидат депутат

Явор Гечев цар на дрибъла и чадърите


Явор Гечев прави специалитета си под коша- жесток чадър на противник
Младокът в листата на Коалиция за България Явор Гечев беше спипан от папарак на “Под тепето” как мачка противниците си на баскетболно игрище в училище в Кючук Париж в неделя вечерта. Мачото сред червените кандидат депутати играе стрийт бол почти всеки уикенд с авери под кошовете в район Южен. Белият Джордан викат на Гечев още от ученическите му години. Той е мощен, дриблира перфектно, майстор е на борбите под ринга и жестоките чадъри. Най-много точки Явор бележи от зоната на тройката, често напада под коша и прави ефектни асистенции зад гърба. Мощнягата винаги стресира противниците си с исполинските си габарити. “Е, кой ще пази сега Явор”, е резонният проблем за противниците на социалиста преди всяко дерби на баскетболното игрище.
Нахлузил черни баскет кецове, с шарени гащи и спортна фланелка адидас Гечев беше капитан на своя отбор при вчерашната битка под коша. В мача се пусна и братът на кандидата за народен представител, който се занимава професионално със спорт от дете.  “Така зареждам батериите. От малки играем на това игрище. Баскетът е начин на живот от както се помня.
Младокът от листата на Коалиция за България е перфектен в защита
Моят идол беше Майкъл Джордан и се стараех да правя някои негови движения”, казва Гечев, а съотборниците му разкриват, че покрай легендарния баскетболист викат на Явор Белият Джордан. “Всъщност, Белите могат да скачат”, допълва един от противниците на гиганта Гечев и го сочи с пръст, докато той прави зверски чадър на съотборник. “Еее, като китайската стена си. Не може да те пробие човек”, кахъри се блокираният баскетболист. “Едно време беше още по-добър. Сега малко е позагубил форма, тъй като идва да играе само два дни в седмицата. Ако приемем, че сега играе като машина, преди беше като терминатор на терена”, обсъждат изявите на младия политик аверите му.Гечев се готви да хвърля от тройката


Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина