АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниТемида

19-годишен е летял със 140 км/ч по бул. „България“

Снимката е илюстративна

19-годишен е шофьорът, летял със 140 километра по бул. „България“. Той е установен, задържан и вече е с повдигнато обвинение. Районна прокуратура-Пловдив го привлече като обвиняем по бързо производство. Младежът е с инициали П.П. и ще отговаря за това, че на 27 май в Пловдив, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като по своето съдържание те се отличават с изключителна дързост. Управлявал е Мерцедес. От прокуратурата съобщават, че за деянието по закон се предвижда наказание „лишаване от свобода“ за срок до пет години.

Установено е, че на 27 май П.П. е шофирал лек автомобил, марка „Мерцедес“, със скорост около 140 км/ч. Максимално разрешената за населено място е 50 км/ч. За шофирането с висока скорост са били разпространени кадри в социалните мрежи и медиите.

С постановление на наблюдаващия прокурор П.П. е задържан за срок до 72 часа. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Полицията се сети да действа. Мълчат, че са подавани сигнали към 112, защото четиримата младежи са вдигали шум, удряли са кофите за боклук по „Данаил Николаев“ – и са отказали да изпратят полицаи. Минути след това четиримата са се ударили на „Руски“. Двама мъртви, трима тежко ранени.

    Досега полицията СПЕШЕ!

    1. Трябва и общината да подарява един ковчек на такива и да ги задължава да седи един месец пред входа им с името на нарушителя.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина