АктуалноГрадътИзбориНовини

Филмът с отчета на Иван Тотев (ВИДЕО)

Пред присъстващите в препълнената галерия той обеща отчетът да бъде публикуван в интернет пространството, за да може да стигне до всички граждани

„Много малко хора в цялата история могат да почувстват и разберат какво е това да си кмет на Пловдив. И да,  много е важно как влизаш в  Общината – с какви очаквания, но по-важно е как излизаш от това място и това е най-важният момент – как излизаш от вратата и какво оставяш зад себе си” – това заяви снощи областният координатор на ГЕРБ и кмет два мандата /2011-2019 г./ Иван Тотев по време на публичния си отчет в изложбена зала „2019” на улица „Гладстон” 32. Той и екипът му избраха отчетът да е под формата на кратък филм, който в рамките на 43 минути представя основните акценти в работата през изминалите осем години.

Тотев: Да си кмет на Пловдив е нещо много емоционално и лично!

Пред присъстващите в препълнената галерия той обеща отчетът да бъде публикуван в интернет пространството, за да може да стигне до всички граждани.

Филмът е публикуван сайта за видеосподеляне ютюб / YouTube/

Може да се види тук или на на следния линк.

Ето и някои от акцентите в него:

8.1 млрд. лева е Брутният вътрешен продукт на Пловдив за 2018 г.

24 хиляди са компаниите, които са регистрирани и работят в Пловдив.

Със 7400 жители расте градът годишно, а за 2018-та в процентно отношение заселилите се надвишават процентно тези в София.

10 години билетът за градския транспорт е 1 лев.

Пловдив е единственият български град, включен в мрежата на ЮНЕСКО „Учещи градове“.

Пловдив е първият български град, носител на титлата Европейски град на спорта.

Пловдив е първият български град – Европейска столица на културата 2019.

Обновяване и изграждане на нова инфраструктура – детски заведения, пътища, тротоари, подземна инфраструктура, паркинги.

Площад „Централен” и квартал „Капана”, новите галерии и паркове.

Опазване на културно-историческото наследство и други.

В новата изложбена зала, изградена във връзка с домакинството на Пловдив – Европейска столица на културата 2019, присъстваха трима кметове – настоящият Здравко Димитров и предишните Иван Чомаков и Тодор Петков. Тук бяха председателят на Парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова и народният представител Атанас Ташков, председателят на Общинския съвет Александър Държиков и предшественикът му Савина Петкова, районни и заместник-кметове, общински съветници, много граждани.

В емоционалното си обръщение след излъчването на отчета Иван Тотев благодари на екипа си и всички пловдивчани. „Всичко това нямаше да се случи без личната подкрепа на министър-председателят Бойко Борисов, който е голям приятел на Пловдив”, категоричен е Иван Тотев.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

17 коментари

  1. След две години ще трябва са си спомним. Бойко = Гергов, а това води до – Здравко, Славчо, Здравка, Титюков. Николай Радев не е от послушните, затова досега не е предлаган. Инак отдавна да е бил кмет. Ние всички негови ученици бихме гласували за него. Този мандат ще бъде жалък за Пловдив. Гергов е умен и сигурно ще заложи на друг кон. Пловдив е изморен от изброените.

    1. След 2 х 4 = 8 осем години зверски хайдутлук и монархическа КлептоКрация само 2 две години НЕ СТИГАТ.
      И най-милостивата прокурорка не би могла да слезе под 1/2 = 50% преценка, тоест ЧЕТИРИ, и то СТРОГ режим, че чак тогава просълзената съдийка да се умилостиви до 3 ТРИ години.
      ОБЩ.

      1. Абе важното е, че НЕГОВОТО не се губи, с Нотариалните Актове из джобовете на Фамилията Мамина – ха-ха-ха, две-три-четири годинки (на тебе колко години не ти стигнаха да станеш милионер,а?) === битио си е БИТ . . .

    1. Смешен ставаш, какиното, ако ти се струва, че си се отървал от РежимаБоБоТРИ (ЧЕТИРИ?).
      Точна приказка има измислена от народеца, ама ша ма изтрият добродетелните редакторЦи, та малко ша перифразираме: НОВ „КЛУБ“ СЪС СТАРИТЕ „КАКИ“ НЕ СТАВА.
      Заместваш в първите кавички КЛУБ с БАРДАК, а във вторите кавички – сещай се (а може и без да заместваш, ясно си е . . .
      От Дружеството за Колети до Сливенския.

    1. Не си прав, какиното: „…За грабежа да не говорим…“, погрешна ти е граматиката със еднствени число за съществителното допълнение „грабежА“ (сякаш единствено КАМЕНИЦА цуна Маминото!?!).
      Правилното е „ГРАБЕЖите“
      Точната бройка, размери, общи щети нанесени на Града щяха да бъдат изяснени от . . . Прокуратурата, ако не бяха НА ЗАПЛАТА от държавната ясла на РежимаБоБоТРИ (=САРБ, Селянки за Америк. Развит. БГ, преструващи се на „ГЕРБ = Граждани . . . „)
      Така че . . .
      ((а „филмчето“ си е чисто и просто туристическая пропаганда, няма лошо, можеше и за прослава на Мильо да послужи))

  2. абе пичуе … що трийте коментари при положение, че няма обиди на обща основа в тях … или протеста не е разрешен при вас?

    нещо за старите к**ви и новия б**рдак пишеше вчера, днеска го няма … не така Гьобелски …

  3. В ДНЕШНАТА „МАРИЦА“ ОНЛАЙН = http://www.marica.bg/samo-v-marica/komentari/ivan-totev-pogreba-betonniq-most-oshe-prez-2012-godina = ЧЕТЕМ КОМПЕТЕНТНО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ЩЕТИТЕ НАНЕСЕНИ НА ГРАДА ОТ ПРЕСТЪПНИЯ КРАДЛИВ (АМА ДЕЛОВИ, ЕХА!) МАМИН ИНДЖИНЕРИНГ ГЕРБАВИЯ ТОТЕВ.
    НО И ПО-ЛОШО МОЖЕ ДА СТАВА, МАЙНИ (ТОТЕВ НЯМАШЕ РЕЛИГИОЗНАТА ПОДКРЕПА ОТ МУТРО,ПОЛИТ,ИКА И НЕГОВИТЕ БЕЗКОРИСТНИ АРХОНТЕСИ И ПОПАДИИ!)
    КОРАБЪТ ПОТЪВА ПРАВИЛНО.
    ТЕРМИНАЛ ДВЕ ДА ГО ПРЕМЕСТЯТ В ПЛОВДИВ, МОЛИМ, ПЪК ДАНЪЦИТЕ ДА МУ ГИ ПЛАЩА КОЙТО ИСКА, БУДАЛИ

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина