АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Световна информационна агенция предава от мотор на мотор за красотите и културата на Пловдив (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Участниците ще се присъединят към честванията на 134-та годишнина от Съединението на България

Рокери – туристи, с 250 железни коне, трупат впечатления от групови пътувания до  исторически места и забележителности у нас

Снимки Владо Янев

В навечерието на Съединението площад „Академик Николай Хайтов” в  Асеновград се изпълни с рокери – туристи от Европейската Голд Уинг Федерация – GWEF*. Внушителна колона с рокери и техните машини е съставена от 25 страни в цяла Европа. Това е традиционна международна, организирана от мото клуб „Златно крило“.

Близо 400-те души с 250 железни коне днес ще се присъединят към честванията на 134-та годишнина от Съединението на България. Те са в Града на тепетата от няколко дни и вече са се превърнали в световна информационна агенция, която предава от мотор на мотор за красотите и културата на Пловдив.

Посещението е част от програмата на Седмата международна среща на мото-туристи в град Пловдив.  Тя представя и популяризира България, в частност Пловдив, Асеновград и региона, с традиции, култура, бит, кухня и природа, както  създава нови приятелства и партньорства между Gold Wing –клубовете и отделните мото-туристи в страната и чужбина.

*„Европейска Голд Уинг Федерация- GWEF” е сдружение с обща членска маса  приблизително 22 000 души. Под егидата на GWEF всяка седмица се провежда среща, наречена „Треффен”, в различна страна – членка на федерацията.  През 2019 година от 04-08 септември за страната, като страна домакин, организатор на срещата се явява „Мото Клуб Златно Крило” – България.     

                   

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. По пътя за Асенова крепост, два пъти ми препречваха пътя гнусните кирляци. Трябваше да хакна един и да си уважават другите участници в движението. А сигурно и са им платили на мазните моторджии от Пловдив ЕСК!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина