АктуалноИзпод тепетоМненияНовини

Дани Каназирева е новият областен управител на Пловдив

Лидерът на „Съюз за Пловдив“ Дани Каназирева заема поста областен управител на Област Пловдив, на мястото на избрания за кмет на града Здравко Димитров. Това съобщи Радио Пловдив, макар и все още да няма официална информация от заседанието на Министерски съвет.

Каназирева е общински съветник  в местния парламент с три мандата зад гърба си. На първия тур на местните избори за кмет остана трета, като партията й спечели 5 мандата в местния парламент.

Политическата кариера на Дани Каназирева започва в ГЕРБ. След като бе изключена от партията тя създаде „Съюз за Пловдив“. Завършила е право в ПУ „П. Хилендарски“, специализира във Великобритания, а по- късно става доктор по конституционно право. През 2014-а година специализира в САЩ по програмата  „Младите лидери на България“ на фондация „Америка за България“.

Във визитката си отбелязва, че е десен политик, защото за развитието на обществото има два пътя – единият е десен, а другият – грешен.

Омъжена е, с едно дете.

Източник: радио Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

  1. Мале, колко ви е яд, завистници! Че кой бе, Тотев ли искахте за областен??? Сега ще видите тандема как ще се справи!!! В пъти по добре от досега!

  2. За това сме на този хал!
    Господ да ни е на помощ!
    Псевдоюрист, псевдо доктор и псевдо всичко, което ми идва на ум!
    Но областен управител!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина