АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Дани Каназирева: Аз съм моралният победител

Сайтът на Дани Каназирева и „Съюз за Пловдив“ е бъгнат, не може да поеме трафика

Не смея да се зарадвам още, коментира класираната на второ място по предварителни данни от екзит полове Дани Каназирева.

Тя сподели притесненията си, че сега започва най-инфарктният момент с броенето на бюлетините, където Съюз за Пловдив няма членове в СИК-овете.

„Аз съм щастлива, че съм моралният победител в тези избори. Дали втора или трета, аз успях да покажа на огромни партии с много милиони левове, много  медии и социологии, как е когато работиш и когато си последователен,“ коментира тя.  

Каназирева е категорична, че познавам пулса на града.

„Днес Пловдив показа, че е различен град с мислещи хора!“

По думите и това, че отива на балотаж не е изненада. Тя припомни, че на предишните местни избори е имала трети резултат и е нормално той да бъде удвоен след толкова работа.

„Ако ние пробием тук в Пловдив, това ще е лъч надежда за цяла България. Без да имаме институции зад гърба си с моя прекрасен екип от Съюз за Пловдив можем да обърнем вота.

Благодаря на Пловдив! “

Тя определи кампанията като „може би най-тежката, такава с прекалено много манипулации“. Нашата кампания бе много трудна и скъпа на труд, нашите хора бяха постоянно по районите.

Малко след включването ѝ на живо по Националната телевизия обявиха, че ресурсният лимит на сайта на Дани Каназирева е изчерпан и в момента не може да поеме трафика. Сега, всеки който се интересува няма как да се запознае с нея и да провери коя е, коментираха от студио 5 по БНТ.

Първият в класирането на първи тур Здравко Димитров обяви, че ще коментира след официалното изявление на ПП ГЕРБ, най-вероятно това ще е утре.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина