АктуалноВкусът на градаЖивотЗабавлениеНовини

Градът на виното и деликатесите изкушава (ГАЛЕРИЯ)

Вино от арония, напитки от канабис…  

Супа в бутилка, чипс от месо, пици с квас…  

Градчето на виното и деликатесите и вкусовете на Италия гъмжи от народ още преди да е минало официалното откриване на панаира. Хората са привлечени от факта, че могат да пробват неподозирани до момента новости  на пазара и после да си купят най-желаното.

На един от щандовете с алкохол се тълпят много мъже, постоянно. Оказва се,че са привлечени не толкова от добрата оферта, колкото от красивата изложителка от Куба, която не знае английски и обяснява на родния си език. Обаче успява да продава бутилките традиционен алкохол за слънчевата страна и приготвя коктейли само за  4 лева.

Красивите жени тук са само за презентации, но вкусната храна и изкушаващите питиета са навсякъде.

Изненадите следват една след друга: луканка с ром: бонбони с бял и черен трюфел; сладолед, който се приготвя за няколко минути; вино от арония, кокос, напитки от канабис, веган супа в бутилка, чипс от месо, пици с квас, хляб с тютюневи семена…, 100% био студенопресовано масло от черен кимион, което лекува почти всичко и опаковки, които се ядат, също като храната в тях.

Една от най-атрактивните точки на мегафорума за агробизнес определно е Градът на виното и деликатесите в палата 11. Тази година той е с по-богат асортимент и по-интересни колекции от храни, вина, напитки, гурме специалитети.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина