АктуалноБългарияЖивотЗабавлениеФотогалерия

Абитуриенти под дъжд от банкноти от 2000 лева (ГАЛЕРИЯ)

Баловете в Тримонциум изумиха десетки чужденци

Да отброиш от 1 до 12 под дъжд от банкноти от 2000 лева. Това е една от новите моди сред тазгодишните абитуриенти. Хиляди микроскопични копия на стари копюри с лика на Никола Фичев- Кольо Фичето летяха над зрелостниците от „Ана Май” и Професионалната гимназия по машиностроене снощи пред хотел Тримонциум.

Под  дъжда от отдавна излезлите от употреба банкноти момчета и момичета се поклащаха в ритъма  на няколкото цигански оркестъра, дошли на бала върху каросерията на товарни бусове.

Колоритното зрелище през Тримонциум изуми десетки туристи от Европа и Азия, които заснеха всяко едно движение на абитуриентите.

„Такова нещо не бяхме виждали. Не сме предполагали, че така се празнува завършването в България. В началото мислехме, че има някакъв карнавал, а после ни казаха, че е тържество за завършването на училище. Явно умеете да се веселите тук”, обясни възрастен азиатец, който напълни със снимки картата на дигиталния си фотоапарат.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

13 коментари

  1. Оставете циганите да се веселят, а не да бият и унижават българите! Жалко е само че чужденците ще си мислят, че това е културата на българина!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина