АктуалноГрадътНовини

Шефката на „Радостни обреди“ влиза в Общински съвет

Веселина Ботева се отказа от поста съветник, остава директор „Социални дейности“

Директорът на ОП „Радостни обреди“ Румяна Толова влиза в местения парламент на мястото на директора на Дирекция „Социална политика“ Веселина Ботева. Това реши Общинската избирателна комисия в Пловдив на свое заседание снощи. Решение 287 е публикувано тази сутрин на страницата на ОИК.

Самата Веселина Ботева съобщи новината, че остава директор в социалния ресор със следния пост на личната си страница в социалната мрежа  Facebook.

„Скъпи приятели, времето ме е научило, че трябва да правя разлика между знанието и мъдростта. Първото ни е необходимо да преживяваме, а второто – да живеем. Във всяка възраст, човек придобива знания, но е необходимо да проявява и сензитивност, за да взима мъдри решение.

След като съм научила много уроци, смятам, че взетото днес решение от мен е мъдро. Желая да остана на настоящата си работа и да бъда част от този екип, за това няма да стана част от Общинския съвет. Има още много какво да се желае в социалната сфера, има още много несвършена работа, има още много недовършени задачи. Стига човек да има желание и воля, може да постигне много мечти. Работата, която върша е една от мечтите ми. Всеки ден е благословен, защото имаме уникалния шанс да правим нещо за обществото, в което живеем и да учим децата си да бъдат хора. На нашето бъдеще – децата ни, дължим много!“

Така на нейно място влиза следващия от листата на Коалиция „Кауза Пловдив” – Румяна Толова, която през последните 4 години оглавяваше звеното за сватби под тепетата.

Със същото решение ОИК прекратява правомощията и заличава като избран общински съветник зам.-кмета Георги Титюков, който също запази поста си, както стана ясно преди няколко дни.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

5 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина