АктуалноБългарияЖивотЗабавлениеИграчкиНовини

Невиждано огнено шоу на Гребната база в Пловдив

Как се прави заря в Европейската столица на културата (ВИДЕО и СНИМКИ)

Организаторите избраха да се доверят за охраната и безопасността на събитието на Добловолно формирование „Пловдив 112“

Таня Гродзванова

20-минутна рок заря оцвети в петък вечер Гребната база в Пловдив. Невижданото огнено шоу бе кулминацията на събитието “Sparks in the park” от календара на Пловдив – Европейска столица на културата през 2019-а. Организаторите от Про Кредит банк стартираха с много забавления и изненади за децата – арт работилнички, състезания, приказни герои и клоунада.

Специален гост-изпълнител на събитието бе Михаела Филева, a група Casual Threesome изпълниха най-добрите си авторски парчета, както и световни рок хитове. Всичко това прерастна в уникалното съчетание между музика и светлина с взривяващата сила на фойерверките.

Ако сте пропуснали да станете свидетели на шоуто, то насладете се на финала му в следващото видео.

За да се стигне до крайния зрелищен ефект трябва много работа и стиковка между няколко екипа. Организаторите избраха да се доверят за охраната и безопасността на събитието на Доброволно формирование „Пловдив 112“.

Над 15 от доброволците осигуряваха първа долекарска помощ и пожарогасене, като за втората дейност бяха подкрепени от Първа служба на РДПБЗН – Пловдив с два специализирани автомобила.

 

Три мотопомпи, 200 метра осигуравяща линия и 14 пожарогасителя бяха строени и готови за екшън.

И организаторите и ДФ „Пловдив 112“ са единодушни, че зрелището и охраняващите го бяха в перфектно взаимодействие.

„Хората вече започват да ни търсят за събития и охраната им, което със сигурност показва, че сме доказали че сме подготвени, за да ни имат доверие,“ казаха от Пловдив 112, помолени за коментар.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Невиждана – невиждана от кого или къде? Ало Журналята, да вземете да се стегнете с тези прилагателни ала шок печатното издание, че язък за субсидията, която дърпате.

  2. Хляб и зрелища.Ама при нас останаха само зрелищата.Ех, защо кмета ни се отказа да разфасова прасетата пред общината.Голямо зрелище щеше да бъде

  3. Тоя идиот кмета опука пак няколкостотин хиляди лева в небето. А общината вече е с 40 милиона дефицит.Напрактика Пловдив е фалирал. След Тотев и потоп.А вие наивници се кефете на зарята. През носа ще ни излезне.На гол тумбак , чифте пищови

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина