АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Неадекватна „боа“ реакция на охраната на Гранда (ВИДЕО)

Същото и от страна на собственика

Да дойде Брус Уилис, искат магазинерките в Гранда

Кибици прииждат към търговския център

Част от търговците научиха от медиите, други от приятели, които им звънели да ги питат как са

Таня Грозданова

Продавачи и собственици на магазини и офиси в търговски център Гранд днес разказваха, че мерките които са били предприети от охраната и управата на търговския обект са били неадекватни. Когато влечугото увиснало от тавана „магазинът“ още не е бил отворен.

На писъците на двете жени, които излизали от тоалетната, а пред тях паднала лапата от окачения таван и се показала боата, се отзовал охранителя на етажа и хора, които били наблизо.

Естествено кибиците започнали да снимат, а охраната – Жоро, рекъл, че може да я хване, ама не искал да се прави на мъж пред жените, разказа магазинерка от  обект за чанти.

Докато се мъчим да се доберем до информация от участниците в акцията по издирването в гръб пристига млад мъж и пита какво става. Научил от приятел, който му се обадел по телефона да пита как е, тъй като офисът му е в другия край на етажа.

Пристигат и други жени от съседните магазини и етажите отгоре и отдолу.

„Научихме от медиите, че има избягала змия. Не са ни уведомили няма ли да ни евакуират?!“

Медиите са на място от час и половина и едва тогава опъват ленти, за да ограничат достъпа до обекта.

Междувременно яки млади мъже (или са от управата на мола, или са му начлиници) се карат с Жоро от охраната защо е върнал Гражданска защита при първото им идване.

Не съм аз, оправдава се той. Бил собственикът на магазина. Същият обаче се представил пред органите на реда за продавач.

Трябва ни Брус Уилис, само той ще ни спаси, шегува се продавачка от етажа.

Според една от търговките на етажа този не е собственик, а работник. От 3 години на витрината висяла табела „Предстоящо откриване“, но обектът си работел. Русата дама стои от часове на телефона и звъни на всички възможни институции.

Твърди, че обектът е незаконен. Даже добавя, че сутринта идвали от РИОСВ и казали същото.

Репортерската ни проверка в Екоинспекцията завари шефът ѝ на дигата на Чая до Катуница и без информация по случая. От пресцентъра на РИОСВ – Пловдив ни обясниха, че магазините за екзотични животни получавали разрешителни от БАБХ. И допълниха, че сега след сигнала ще изпратят проверка.

След обяд в Гранда започва да се пълни с любопитни тийнейджъри и кибици. Абе, някой знае ли как се лови змия в мол, подхвърлят тийнейджърите и се смеят и снимат.

На първия етаж пият кафе и пазаруват без да знаят какво се случва горе.

Това ще доведе до отлив на клиенти и без това е празно, смята Аргиров, който държи помещение в съседство на това с избягалата боа.

 

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина