АктуалноБългарияИзпод тепетоМнения

Кулата отвътре и отгоре (ГАЛЕРИЯ)

Наш обектив погледна от едно от горните нива на сцената, за да визуализира какво ще виждат артистите, които на 12 януари ще дадат старт на ЕСК

Под тепето влезе в Кулата, върху която тази събота ще се случи церемонията по откриването на Пловдив- Европейска столица на културата 2019. Наш обектив погледна от едно от горните нива на сцената, за да визуализира какво ще виждат артистите, които на 12 януари ще дадат старт на ЕСК. И да се убедим, че в крайна сметка съоръжението е напълно безопасно за хората, които ще бъдат върху него, тъй като се чуват коментари в тази посока.

Участниците в шоуто усилено репетират от началото на седмицата на няколко места в града. Подготовката върви и в СКЛАД на фондация „Пловдив 2019” и във Военния клуб. 1200 граждани са поискали да участват доброволно в самото представление и ще излязат на сцената по различно време в рамките на 60-минутната програма, заедно с професионалните творци. На върха на конструкцията в рамките на церемонията ще се качи само виртуозният музикант Теодосий Спасов.

Колкото до самата сцена- всички аудио-визуални елементи вече са монтирани върху конструкцията, като продължава да се работи по приземното ниво на съоръжението, което ще върви в двете посоки на „Цар Борис III Обединител”. Буквите на ЗАЕДНО и TOGETHER вече се нагласят върху двата странични сценични лъча, около които ще е част от публиката на събитието. Вдигнати са и повечето от фермите с озвучаването. От утре започва и работата по пироефектите, които ще идват от Трихълмието.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина