АктуалноВкусът на градаЗабавлениеНовини

Иво Проданов, собственик на IPSpecial Group: Всеки един съвет, който би подобрил качеството на продукта ни, е уместен

На обектите на компанията бяха присъдени цели 4 награди от БХРА

Както Под тепето ви информира, в средата на седмицата се проведоха традиционните годишни награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация , на които обектите на IPSpecial Group бяха отличени с цели четири статуетки.

В категорията „Най – добър клубен ресторант” ресторант „Хемингуей за втора поредна година заслужи първото място. Най – добър класически ресторант на 2018–а е „Мемори”, а съвсем очаквано „Долче Фелини” отново взеха приза за „Най – добра верига кафе – сладкарници”. Най – добра бутикова къща на 2018 е 8 ½ Art Guest House.

Обърнахме се към г – н Иво Проданов с въпроса какво означават за тях отличията и успяват ли да се учат от клиентите си.

„Разбира се, наградите са признание, но и огромна отговорност оттук нататък. Знаем, че клиентите ще стават все по-взискателни към нас, знаейки за връчените призове и ще положим всички усилия да не ги разочароваме. Претенциите на клиентите ни държат винаги в кондиция и сме благодарни на тези от тях, които споделят на мига за недостатъците ни и възникнали проблеми, за да ги отстраним. Екипите ни са изградени от хора с отговорност и нестихващо желание към усъвършенстване, затова чувстваме, че е уместен всеки един съвет, който би подобрил качеството на продукта ни.“

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина