АктуалноГласовеГрадътЖивотЗабавлениеМненияНовини

Да се посмеем за сметка на змията – беглец

Социалната мрежа се напълни с хуморески след издирването на анаконда в търговски център Пловдив

„Тежки времена настанаха за животновъдите в Пловдив!“

Соня Попова

Способността да се шегуваш в тежки моменти с всичко е талант. Дава възможност да приемеш и преминеш по-леко през тези неща в живота. Хората с чувство за хумор са истинско богатство за околните и за самите себе си. То обаче не само трябва да се пази, а и да се развива, ето защо в днешния дъждовен ден събрахме всички хуморески по темата за змията – беглец, за да се посмеем заедно за нейна сметка.

 

Юри Лазаров: „Да не би изчезването на боата в пловдивския мол и щастливото ѝ намиране, да е част от програмата на Пловдив – европейска столица на културата? В сегмента „България – родоначалник на дресурата“  

 

„Как от боа се прави слон“-Мари Панчева

Да дойде Брус Уилис, искаха вчера магазинерките в Гранда, след като видяха, че охраната и полицията не могат да заловят змията – беглец

Малко преди този кадър някоя от младите репортерки вече е изстреляла 7-метрово чудовище в Мрежата 😉

Пибоан (от първите букви на питон, боа и анаконда)– такъв прякор може да залепим на змията-беглец, която бе издирвана вчера над 9 часа в търговски център Гранд в Пловдив. В крайна сметка влечугото се оказа анаконда – от семейството на боата.

От търговския център усетиха накъде духа вятъра и приложиха кадър от залавянето с текст: „ХВАНАХМЕ БЕГЛЕЦА,СПЕТЕ СПОКОЙНО И УТРЕ ЗАПОВЯДАЙТЕ В ГРАНД“.

Преди това обаче ги заляха във Фейсбук с нови рекламни плакати.

А тази сутрин един бивш зам.-кмет написа в профила си: „Тежки времена настанаха за животновъдите в Пловдив!“

Криейтив колективът на конкуренцията също хвана бика за рогата. От рекламата на мол Пловдив не спят и сътвориха блестящ отговор.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина