АктуалноИзбориНовини

ГЕРБ не прие оставката на областния координатор на Пловдив Георги Мараджиев

Изпълнителната комисия на управляващата партия се събра светкавичнто  и реши, че кметът на Стамболийски ще продължи работа за областната централа

В официално съобщение на ПП ГЕРБ, публикувано на сайта на партията се казва, че Изпълнителната комисия не приема оставката на Георги Мараджиев като областен координатор на партията в Пловдив област.

„След като се запозна с всички факти и обстоятелства около имущественото състояние на Георги Мараджиев и с позицията му в национален ефир, Изпълнителната комисия (ИК) на ПП ГЕРБ взе решение да не приеме оставката му като областен координатор на партията в Пловдив област.“

С съобщението се изразява благодарност от името на ръководството на партията към  Георги Мараджиев за „проявения висок морален стандарт с депозираната оставка при появата на най-малкото съмнение около репутацията му“.

В мотивите за решението се казва, че ИК на ГЕРБ оценява високо работата му,  вследствие на която на последните местни избори в Пловдив област ГЕРБ спечели 6 нови общински кметове.

Припомняме, че на нарочен брифинг вчера Мараджиев заяви, че няма нищо лошо да си богат и да си кмет, лошо е когато си забогатял като кмет. Той определи журнастическото разследване на btv като политическа поръчка от опоненти и заплаши пловдивски журналист на брифинга с подхвърлен запис.

Подробности вижте –Скандален брифинг в ГЕРБ Пловдив.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина