Viber пусна ексклузивни видеа във формата на сърце за Свети Валентин

Живот Играчки Новини

През миналата година през приложението са били споделени над 6 милиона любовни стикери и GIF-ове

Една от водещите платформи за разговори в света – Viber, пусна тематична функция за празника на влюбените Св. Валентин. Потребителите разполагат с моментно видео с форма на сърце, което е достъпно за всички iOS и Android потребители във Viber до 15 февруари.

Още от навечерието на най-романтичния празник политат сърдечни и закачливи текстове между влюбените, но да не забравяме, че всеки се оглежда за нови и атрактивни начини да спечели сърцето на любимия човек. За това този Св. Валентин Viber подправя празника с новия начин да кажем „Обичам те“ – на приятел, семейството или любимия човек по един забавен и привличащ вниманието начин.

Моментните видеа, които всеки може да запише с натискане и задържане на бутона директно в чата, са с продължителност до 30 секунди. Тази вълнуваща функционалност е идеално допълнение към останалите безброй решения за дигитално изразяване на любовта ни към близките ни – от стикери и GIF-ове до цветни фонове на съобщенията “Shouts” – всички те разполагат с богато интерактивно любовно съдържание изключително подходящо за празника.

Viber е най-сигурното и конфиденциално приложение за разговори, което позволява на потребителите, които държат на защитата на личните данни по целия свят да изразят любовта си дискретно чрез т.нар. Secret Chats, в които съобщенията се изтриват автоматично след предварително зададен период от време, блокирано е правенето на screenshots и дори всеки разговор може да бъде скрит от основния акаунт и заключен с парола.

“През 2018 г. потребителите ни по света изпратиха над 6 милиона любовни стикера и GIF-ове, с които изразиха обичта, емоциите и чувствата си към тези, на които държат“ сподели Офир Ейял, главен оперативен директор на Viber. “С Viber вече излизаме извън дигиталното пространство, свързваме потребителите на емоционално ниво с тези, които обичат най-много благодарение на моментното видео-сърце за Св. Валентин. Така те могат да впечатлят и изненадат любимите си хора независимо в коя точка по света се намират”.

Видео-сърцето е част от най-новата 10-та версия на Viber, която миналата седмица оживя за потребителите с нов дизайн, подобрено изживяване и по-висока скорост.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.