ЖивотЗабавлениеНовини

Още една манекенка написа книга

На 16 г. става „Мис Черно море“, а година по-късно вече е „Мис България“. На 23 е корица на „Плейбой“, 10 години по-късно вече пишe книги как да изглеждаме и се чувстваме по-добре

Хапки щастие – това е заглавието на дебютната книга на Славена Вътова, която излиза на 12 декември.

Коя е Славена Вътова

Днес е майка на две деца, телевизионна водеща и модел. Родена на 12 април 1989 г. Средното си образование завършва в Частна английска гимназия „Уилям Шекспир“, а преди това е учила в Математическата гимназия в родния си град. Започва да следва Египтология в НБУ, но след първата година се премества на дистанционно обучение по Икономика. През 2005 година Славена печели конкурса „Мис Черно море“, а година по-късно през 2006 г. е избрана за „Мис България“. Тренирала е лека атлетика, тенис на маса, спортни танци и плуване. Владее три езика – английски, италиански и испански. Един от най-успешните модели на агенция Visages Model Group. През юли 2012 г. Славена печели Световния конкурс за красота „Мис Туризъм Интерконтинентал“ в Санто Доминго, където е избрана и за културен посланик и най-добър модел. Корица на списание „Плейбой“ за януари 2012 г. От септември 2016 г. е водеща на телевизионното предаване „Спорт ТОТО“ по bTV. Водеща е и на предаването „Спортисимо“ по БНТ. През 2019 г. (сезон 6) и 2021 г. (сезон 7) е част от журито в предаването „България търси талант“.

Тази сутрин в столичния клуб “Едитори” Славена Вътова представи дебютната си книга “Хапки щастие” премиерно пред медиите.

Домакин на събитието заедно със Славена бе и Катерина Евро, която разказа за общите им кулинарни пътешествия, а в края на представянето самата Славена Вътова изненада присъстващите с лесна, бърза и здравослвона рецепта за шоколадова торта с авокадо, чието приготвяне
отнема едва 10 минути!

В книгата “Хапки щастие” едно от най-популярните лица в българския моден бранш и шоубизнес споделя с читателите личните си рецепти за хранене, съвети за пълноценен живот и личностно развитие. Към всяка рецепта и тренировка в книгата има QR-код, който води към специално видео на Славена Вътова с повече информация.

„Както може би всяка жена съм минавала през много периоди, които променят тялото и себеусещането. Търсенето на начин да се чувствам по-добре се превърна в страст към здравословната кухня и спорта. Резултатите, които започнах да забелязвам, ме направиха уверена и ме мотивираха това да е начинът ми на живот. В тази книга споделям любими мои рецепти и навици, които изградих, приближавайки се към по-добрата версия на себе си. Надявам се да бъда полезна и на теб!” – разказва Славена Вътова.

Книгата е разделена на пет части, четири от които носят имената на природните стихии – Огън, Вода, Въздух и Земя, а петата е озаглавена – Петият елемент. Във всеки раздел Славена показва собствени готварски рецепти, упражнявани от нея спортни тренировки и споделя как – благодарение на тях и други лични практики – се е справяла в трудните, по-емоционални и предизивкателни моменти, пред които преминава всяка жена в определени периоди от живота си.

Снимки, кредит: Георги Арсов

Снимка на корицата: Fb/Slavena Vatova-Tzolova

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина