ЖивотЗабавление

Какво да правим в Пловдив тази седмица (23-26.04)

Независимо дали искаш да научиш нещо ново, да слушаш любимата си музика, да танцуваш или просто да изгледаш някой филм, тази седмица в Пловдив има по нещо за всеки

Снимка: Charakchiewa ♐ (@wilicharakchiewa)

23 април

Underground Младежка театрална школа "Lumen"

НТФ "Lumen" стартира и своята Младежка театрална школа! Освен, че ще се забавляваме докато изучаваме тънкостите на театралното изкуство, целта на организаторите е и да разкриват неподозирани качества и умения у юношите. Ще развиваме въображението, правоговора, сценичното поведение, музикалност, пластика, комуникация, памет, концентрация, социална разкрепостеност и др. Ще създаваме етюди, откъси и дори театрални спектакли пред публика, ще участваме във фестивали, изобщо ще творим със/за себе си и другите!

Sound trap
16 часа

Quiz Night @Podleza bar&fun

Различни видове въпроси и разнообразна тематика, разпределени в няколко кръга – твърдения, тестови, отворени въпроси, снимки, песни, филмови трейлъри и други. Съберете вашия отбор и елате да покажете знания, а също и да научите нови и интересни неща!

Освен награда за победителите, ще има и шотове за отбора с най-много точки от Рок&Метъл кръга! За записване пишете на страницата на бара (име на отбор, брой хора в отбора) или на място в бара.

Podleza bar&fun
20.30 часа
Вход: 3 лв. на човек

24 април

Семинар в Пловдив на тема "Защита на личните данни (GDPR)"

С приемането на Общия регламент за защита на данните (GDPR), който започва да се прилага от 25.05.2018 г., европейският законодател съществено промени уредбата в областта на личните данни. Причината за това е ясна – стремежът към повишаване на закрилата на лични данни в модерното информационно общество. Общество, в което обменът на данни изобщо е един непрекъснат процес, на който се основава нормалното му функциониране.

Поради това Регламентът изисква от всички участници в бизнеса, независимо от икономическата сфера, към която принадлежат, да приведат дейностите и процесите си по обработване на лични данни в съответствие с новите положения на Регламента.

Лектори по правните теми за защитата на лични данни са адв. Станислав Николов и адв. Бенислав Вътев – членове на Софийската адвокатска колегия, които са част от специализирания екип на "Попов, Арнаудов и партньори“, притежаващ значителен опит и експертиза в областта на защитата на лични данни. С най-новите тенденции и иновации от техническия аспект по темата, ще Ви запознае Мартин Конов – старши системен инженер от CLICO с опит в информационните технологии и доказан професионализъм в телекомуникационната индустрия.

Записването се извършва на следния e-mail адрес:
[email protected]. Моля при заявяване на участие в семинара посочете следната информация: (1) три имена на участника, (2) наименование на изпращащата организация (ако има такава) и (3) данни за получателя на услугата за целите на издаване на фактура.

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ: до 23.04.2018 г. до 16:00 ч. или преди това при изчерпване на свободните места.

Limacon Event Center
9.30

Movie Quiz

уизмастър Стефан Лозанов ви очаква с въпроси за най-популярните филми от последните 30 години.Специални два тематични кръга: Българско кино и Пиксар.И още цели 6 кръга!!! Запазете своето място и бъдете там , където са най-яките кинофенове.

Клуб Фарго
20.30 часа

Късо кино в Cu29, с премиера "Изяж ме!"

Навън кипи живот, който всячески стимулира сетивата ни. Цветове, аромати, вкусове, материи… Как да му се наситим? Можем ли? С какво храним тялото си? А душата си? На тези въпроси ще се опита да отговори селекцията на Кинематограф, с акцент българският късометражен филм "Изяж ме". Под неговото музикално оформление ще пируваме с лешояди ( разбира се, няма как да пропуснем да нахраним и познатия ни приятел Страхът). А за десерт ще опитаме пай, подправен с черен хумор!

Coffee&Gallery Cu29
19.30
Вход свободен

Още събития в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина