Какво да правим в Пловдив през уикенда (20-22.07)

Живот

Този уикенд в Пловдив ще премине под звуците на рока. Световноизвестни групи ни очакват на Гребната, а в любимите барове са ни подготвили яки пре-партита

Снимка: Десислава Цвяткова

20 юли

Hills of Rock 2018 with Sabaton, Judas Priest, Iron Maiden & more

Шведската хеви метъл банда SABATON ще оглави първия ден на фестивала. Българските фенове на групата, ще имат възможност да я видят и чуят на живо на 20 юли 2018 на Гребната база в Пловдив с уникално шоу, включващо размазващ звук, сценични ефекти и пиротехника.

Judas Priest и Iron Maiden са първите големи имена, които ще видим в парка до Гребната база. И двете легендарни групи нямат нужда от представяне. Judas ще видим на 21 юли с всички техни хитове и невероятно мултимедийно шоу, а Iron Maiden ще видим в една ексклузивна вечер, отредена само за тях и с удължен сет – Hills of Rock Exclusive.

Гребна база
20, 21, 22 юли

Yours Truly | Bar The Post

Приближаваме се към заветния петък с танцова стъпка, а музикалния акомпанимент този път е селектиран от музикалното слънце и една от най-широките бармански усмивки в Пловдив – Yours Truly.

Освен, че прави чудеса зад бара, Yours Truly превръща дори най-скучната вечер в истински забавно преживяване, което си заслужава да бъде разказано. Музиката ще бъде свежа и подходяща за танци, а барманите ще ви подготвят и разхлаждащи напитки, че наистина да ви стане густо на душата.

Бар „Пощата“
20 часа

Funky Mix by DJ Todd

Тематичната парти поредица "Funky Mix" се завръща този петък, за ново, лятно издание във Фарго. Ще чуем последните открития на DJ Todd в областта на танцувалната фънки музика от 70-те до наши дни, както и по-добрите преработки на познати и непознати съкровища!

Клуб „Фарго“
21 часа

LiquiD GrooveZ

Този уикенд в Groove Music&Art ще се потопим в дълбините на Drum&Bass. Тематичните пре-партита на двете фестивални вечери включват още Liquid Jazz, Dance, EDM инструментали и най-разтапящите вокали. От бара ще се погрижат за доброто ни настроение с най-новите летни предложения от коктейли и най-добрата селекция от бира за всеки вкус.

Groove Music&Art
21 часа

Вижте всички събития този уикенд в Lost in Plovdiv.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.