Българка грабна приза „Мис Лято“ в Америка

Живот

 

Лора Асенова грабна приза в конкуренция с 10 момичета от цял свят

Само преди броени дни се проведе конкурсът „Мис Лято” 2016 в Мъртъл Бийч, Южна Каролина. Съвсем случайно, българско момиче не само се яви на конкурса, но и директно грабна короната. Това е 22-годишната Лора Асенова. Тя е заминала за Америка в началото на лятото и съвсем случайно са и предложили да се яви на конкурса. Подкрепена от своите приятели, Лора отишла като на шега, а в края на вечерта се оказало, че всъщност титлата за най-красива жена на лято 2016 се присъжда именно на нея.

22-годишната студентка разказва, че конкурсът там не е имал нищо общо с тукашните състезания. Не е имало няколко кръга, в които участничките да се явяват преоблечени в различни облекла и бански костюми. Били са облечени само в бални рокли. Отново е имало три кръга, но тогава са демонстрирали танцови умения  и свободна комуникация с хората.

Журито остана скрито за нас, обяснява миската. В един от кръговете дори разговаряхме с публиката свободно, за да спечелим подкрепата им, тъй като победителката се избираше именно от тях, допълни още Асенова.

Тя се е състезавала с 10 други момичета от различни страни, сред които Унгария, Молдова, Хърватия и, разбира се, Съединените американски щати. Оказва се, че това не е първото излизане на високата 165 см. Лора на подиум. Тя е модел в българска агенция за красота. Асенова споделя, че не пази строги диети и си похапва шоколад, но спортува много активно. Поздравления на Лора за достойното и представяне! 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.