Базар „Капана” се завръща с есенно издание от 18 до 22 септември

Градът Живот Новини

Базар Капана се завръща с есенно издание, което ще продължи цели пет дни – от 18 до 22 септември. На ул. „Райко Даскалов” ще си дадат среща 90 от най-добрите и изявени български хендмейд автори. Те отново ще представят в сърцето на Пловдив уникални бижута, аксесоари, облекла, декори за дома, интересни био и натурални храни и напитки.

Под емблематичните фестивални флагчета ще ви очакват произведения на изкуството, удобни възможности за разхлаждащи питиета, разнообразни вкусотии за подкрепа. „Есенен Базар Капана“ ще превърне Пловдив в своеобразен музей на артистичността, свежите идеи и сръчността на българските занаятчии.

Това обаче съвсем не е всичко. Тази година „Есенен Базар Капана“ ще се превърне  един умален и бутиков по-малък брат на Капана Фест. Събитието който ще постави акцент върху подкрепата за автори и местни артисти. Освен новия подбор от занаятчии, публиката ще може да се наслади на концептуални грамофонни партита, всеки ден от 18:00 на WAMxMyVinyl music hub (в началото на базара откъм Римския Стадион). През сцената ще минат някои от най-добрите пловдивски DJ – Skill, Todd, Ramsey Hercules, ILKO, Visitor Q, Alphabet и много други.

„Капана Фест“ ще подкрепи и инициативата „Нощ на Ангелите“, с която да бъде поставено началото на едно ежегодно добротворчество в Пловдив- ще бъде изграден благотворителен мини базар на Ядрото. В магазина на марката What a Monstar местни музиканти ще се изявят в подкрепа на Ангел. Събитието и активностите в ноща на 17-ти събират средства за 34-годишния баща на три деца Ангел, който се сблъскват с кошмарната диагноза – остра миелоидна левкемия.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.