ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ВластГрадътИзбориНовини

Славчо Атанасов в „Южен“: Продължаваме да бъдем близо до хората

„Продължаваме да бъдем близо до хората. Така, както сме работили досега – с приемен ден и като се вслушваме и съдействаме на гражданите, така и ще провеждаме предизборната си кампания“.  Това каза народният представител и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов в отговор на думите на жители на „Южен“, че заедно с районния кмет Борислав Инчев, те единствени разговарят с хората по проблеми на района в непринудени срещи на място.

Нови детски площадки, нови детски градини и места за паркиране. Изграждане на пътната връзка „Модър-Царевец“. Това поставиха като необходимост за района хората, с които Славчо Атанасов и Борислав Инчев разговаряха в парк „Белите брези“.

Борислав Инчев припомни, че за четирите години в района са обновени 14 детски площадки, но бе категоричен, че има нужда от още работа в тази насока.

Кметът на район „Южен“, който е и кандидат за втори мандат, представи пред хората приоритетите, които е начертал за следващите 4 години, ако получи отново доверието на хората в „Южен“. След тях са:  изграждането на нови паркинги и паркоместа в близост до жилищните блокове, направата на поне 2 нови детски градини: на бул. „Александър Стамболийски“ за над 200 деца, както и на нова сграда в двора на ДГ „Зорница“ за 150 деца. Създаването на поне още 10 чисто нови детски площадки, изграждането на нова училищна сграда в НУ „Климент Охридски“. Ремонт и възстановяване на спортните площадки в парк „Източна Румелия“, на ул. „Иван Гарванов“ с ул.“Нева“, както и на ул. „Болград“, изграждане на голям нов парк с площ от 68 декара в близост до кв.“Коматево“, цялостен ремонт и реконструкция на ул. „Даме Груев“, завършване продължението на ул. „Македония” до бул. „Александър Стамболийски“. Също така – посоченото от хората изграждане на връзката „Модър-Царевец“ между районите „Южен“ и „Западен“.

Славчо Атанасов и Борислав Инчев бяха категорични, че са за това Бетонният мост да бъде запазен.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Ужас,само не отново Славчо.Хора осъзнайте се и не допускайте този тумор отново във властта!Като че ли наистина Илиян Велков е добра алтернатива за този район.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина