ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътЗабавлениеНовини

„Аз, проклетникът 4“ на Филмови нощи във Филипополис

Много забавление предлага програмата на Филмови нощи във Филипополис в следващите два дни. Тази вечер, понеделник, 8 юли, предстои прожекция на „Аз, проклетникът 4“ – най-новата версия на филма за злодея Гру и неговите малки жълти партньори миньоните. Крадецът на Луната вече е баща с деца, но се изправя срещу злодея Максим Ле Мал, избягал от затвора в търсене на отмъщение. Прожекцията е от 21:10 часа.

Във вторник предстои среща с незабравимите Уил Смит и Мартин Лоурънс в най-новата версия на „Лоши момчета: Всичко или нищо“. Те се изправят в мисия да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. Прожекцията във вторник, 9 юли, е от 21:10 часа.

Цялата програма може да видите на сайта на LUCKY Дом на киното – kinolucky.com. Билетите са на цени от 9 лева и 8 лева – за учащи и пенсионери и могат да се вземат от касите на LUCKY Дом на киното на ул. „Гладстон“ 1 всеки делничен ден след 16 часа и в почивните дни от 10:30 до 21:00 часа, а на каса на лятно кино „Орфей“ след 19:30 часа.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина