ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътНовиниОбразование в Пловдив

Къде да запишем децата си на лятна академия с изучаване на немски език?

Немският езиков център към Германо-Български център за срещи е основан през 1999г. и е първият и най-утвърден езиков център в Пловдив. Само тук в града се провеждат изпити за Goethe-Zertifikat.
Целогодишно се провеждат и детски курсове по немски и английски език, курсове за ученици и възрастни, подготовка за TestDaF и Goethe-Zertifikat.

За поредна година на място се организира и Лятна академия за деца с изучаване на немски език. Предназначена е за деца от 6 до 12г., провежда се през месеците юни и юли и предлага целодневно или полудневно посещение. Стартовата дата е 03 юни.


В програмата са включени занимания по ритъм и мелодия, арт проекти, часове по четене на терасата в детски чуждо-езиков отдел към НБ „Иван Вазов“, пикник и занаятия на открито в парка, детска академия за добри обноски, емоционална интелигентност и разбира се преговор и надграждане на учебния материал. Поканени са много гости, които да разкажат на децата за фотографията, планината, оказване на първа помощ и други.


Храната е осигурена от семейна кетъринг фирма, която работи с продукти от сертифицирани български ферми. Цена на обяд и следобедна закуска – 5 лв.

Възползвайте се от специално намаление от цената от -10% само на 27.май.2024г

ДРУГИ СЪБИТИЯ В ЦЕНТЪРА ПРЕЗ ЮНИ И ЮЛИ

СУПЕРИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК НИВО А1

   01.07. – 30.07., 100 уч.ч., ПРИСЪСТВЕНО

ОНЛАЙН КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК НИВО А1

  Начало: 10.06., 60 уч.ч. МАЛКА ГРУПА

ЛЕТЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА НИВО А1

  Начало: 01.07. – 20.07.

ВСЕКИ ДЕН ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК, 09:00-12:00Ч.

За повече информация:

032 63 61 71

www.eu-bs.org

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина