ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияЕвала

Среща гореща: Да те подмине екс шефът и да се върне специално

Бивш ресорен министър подмина група полицаи (СНИМКИ)

Сътрудничка на Румяна Бъчварова й подсказа да се върне и да поздрави униформени от ОД на МВР – Пловдив

Бившият министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова подмина група полицаи, които изпълняваха служебните си задължения до Голямата базилика, охранявайки района заради присъствието на министри и дипломати. На изумително интересната ситуация се натъкна репортер на Под тепето. Тя се разигра на паркинга до Католическата катедрала.

Припомняме, че Бъчварова е настоящия началник на политическия кабинет на премиера, а в Кабинета „Борисов 2“, само допреди няколко месеца, не пропускаше да поздрави редови полицай на улицата като министър на МВР. 

  

Бъчварова и нейна сътрудничка бяха последни в колоната от официални лица, която напусна разкопките и се отправи към Малката базилика. Вече на отсрещния тротоар придружаващата я PR-ка се спря и отправи тактичен намек на шефката си. Тогава Румяна Бъчварова направи кръгом и се върна да поздрави четиримата униформени.   

От кумова срама ги попита как са и получи най-откровения отговор. В резюме: мъжете споделиха, че от 2014-а година насам не получават дрехи и всичко си пазаруват сами. Държавата им „дава само пистолетите“. Краткият преразказ на диалога е умишлен, защото буквалният звучи трагично.

Жаргонната версия е следната: момчетата и сипаха, а тя си спря децата от детска градина.

Пожелаваме на полицаите под тепетата и в цяла България не само нуждите им да стигнат до Кабинета „Борисов 3“, ами и да бъдат удовлетворени!

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина