ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Търсят млади художници в Пловдив

Търг на картини ще даде възможност на развитите таланти у нас да се наредят до стари майстори в областта на изобразителното изкуство

Както Под Тепето ви съобщи още миналия месец, предстои търг на картини в града под тепетата, който ще нареди младите таланти до старите майстори. Инициативата е на трима младежи от София, които имат зад гърба си вече няколко организирани такива инициативи, с благороден характер.  Вече са ясни датата и мястото на събитието, а именно 3-ти декември 2016 г. в „Arsenal of Art”.

Започна набирането на творби на млади художници. Всеки желаещ да участва в наддаването е необходимо да изпрати снимка на своята творба на официалния сайт на момчетата: [email protected] или на фейсбук страницата им – https://www.facebook.com/startartbg/?fref=ts.

Всеки от желаещите да се включи може да участва с повече от една картина. Единствените условия към кандидатите е да са на възраст между 18 и 30 години и картините да бъдат в рамки. Организаторите споделиха пред нас, че биха помогнали на младите художници ако имат от каквато и да била помощ. Също така, ще има и професионалист, който при нужда ще помогне на младежите да определят цената на своите художествени произведения.

Освен картините на младите таланти, ще бъдат изложени и творби на вече познати художници, като Ангел Гешев, Владимир Пенев, Петър Минчев. Според организаторите, така по-лесно ще бъдат забелязани и ще се подават картините на младите художници у нас. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина