ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГласовеМнения

Читател: Хълм или паркинг?

Автомобили превзеха зелените зони в подножието на Младежкия

Хълм или паркинг? Този въпрос към институциите чрез Под тепето задава редовният ни читател Тихомир Попадийски. Той ни изпрати фотоси от зелените зони в подножието на Младежкия хълм, превзети от автомобили. Изпращам ви няколко снимки, които моля да публикувате с указания за тези, които все още не знаят къде има безплатни парко места, че и сенчести – много подходящо за горещите летни дни. Ако не сте познали мястото това е западната страна на Младежкия хълм до тенис кортовете – зона за спорт, отдих и паркиране, пише ни не без чувство за хумор Тихомир.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Да не говорим като тръгнат с колите нагоре по пътя, където хората се разхождат. Постоянно хората заграждат пътя, за да няма движещи се коли и наглите шофьорчета пак продължават. Забранено е за коли там, а смешкото дето иска по-широк паркинг да си ходи на нивата. Там място бая за паркиране.

  2. А куките – отличници на Пловдив къде спят сега, под коя дебела сянка излежават морни тела, пребити от тежка работа..?!

  3. За такива гомнари – ганьовци като теб имаме специално меню – по избор има пирон, отверка, алуминиев велопедал или плюнка смесена с кучешки фекалии…

  4. Това е тъп репортаж. Там са кортовете на ЖПУ-то + ресторант, а вероятно и хора, които са тръгнали на разходка. Аз самият съм паркирал десетки пъти там. Това, че няма доста по-широк паркинг е големият проблем.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина