ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Ясни са всички декани в ПУ

Приключиха изборите за ръководители на факултети. Проф. Венцислав Стоянов оглави юридическия, проф. Антон Илиев пое математическия

Приключиха общите събрания и на последните два факултета в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ за избор на нови ръководства. През следващите 4 години Юридическият факултет ще бъде оглавяван от проф. д-р Венцислав Стоянов, ръководител на Катедра „Граждански и правни науки“. Той вече има опит на тази длъжност, тъй като е бил декан на факултета.

За декан на Факултета по математика и информатика бе избран проф. д-р Антон Илиев от Катедра „Компютърни технологии“. До момента той бе заместник-декан, отговарящ за научната и проектна дейност, докторантите, факултетната уеб страница, студентските състезания по математика, информатика и информационни технологии и работата с Факултетния студентски съвет.

Отчетно-изборните събрания се проведоха в 8 от 9-те факултета на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. В два от тях деканите бяха преизбрани, а в 6 – факултетните съвети гласуваха мандати на нови ръководства.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Аз лично съм с много добри впечатления от проф. Венцислав Стоянов и много се радвам за него. Следвал съм в този факултет и мога да кажа, че професора е много човечен и голям професионалист. Пожелавам му успех!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина