ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Два протеста днес

Полицейските протести продължават с пълна сила, а служителите на МВР отказват да склонят глава пред нечовешките условия на труд, на които са подложени.

Както обещаха вчера – протести ще има всеки ден в Пловдив, а в неделя служителите на системата от цялата страна се събират в София на масово шествие.

Два ще бъдат протестите днес. Първият ще е между 12 и 13 часа на обяд, а следващият в 17:30 ч. И двете шествия ще затворят за движение кръстовището на булевардите „6-ти септември“ и „Цар Борис III”.

За да избегнете задръстванията, които ще се образуват при протестите, препоръчваме в тези часове на деня да изберете алтернативни маршрути.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Не е ли редно именно МВР, които съблюдават за спазването на реда и законите, да протестират по законно установения ред? Съгласен съм, че икономиите, които се планират, са абсолютно „на парче“ и са изсмукани от пръстите на бюрократи без оглед на оперативната работа и реалните проблеми в секторa. Подкрепям ги в това отношение, но нека все пак всички да бъдем равни пред закона, дори и полицаите!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина