ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Студентка от Казанлък е победителят в конкурса „Мисия студент 2014“

Конкурсът на Mediacafe Мисия студент 2014 официално обяви своите големи победители в 4-то си издание. В неделя /28.09/ в клуб Библиотеката в Пловдив присъстваха страшно много млади творци, поети, художници и музиканти, които освен, че бяха наградени от нас и фестивала Alter-Native, се забавляваха с музикантите от SummersBees и на изпълненията на артистичния Иво от Acoustic Corporation, Илко Биров и Петър Борисов.

Всички събития бяха с една тема Свободата, която всеки вижда по различен начин, но усещането предполагаме винаги едно.

След наистина много труден избор бяха отличени тримата победители в конкурса Свободата няма граници. И тримата студенти са от различни краища на България и имат своята гледна точка към тази Свободата.

На трето място се нареди студентът от пловдивската Академия за Музикално и Танцово изкуство (АМТИИ) – Петър Стефанов. Той е родом от град Дулово, област Силистра.

Второ място присъдихме на Рени Никифорова, студентка живееща и учеща в София, за която Свободата е утопия.

Първо място категорично бе връчено на Мария Николова от Казанлък, която също живее и учи в столицата. Тя получи нашата парична награда и награди от спонсорите ни. За съжаление тя не успя да дойде за награждаването, но ще получи своите награди съвсем скоро.

Всички есета ще бъдат публикувани в mediacafe, като започнем от зад на пред. Първи можете да прочетете мнението на Петър Стефанов и мнението му за Свободата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина