Подтепето

ПОД НОЖА

28 Юни, 2018

Избягалият арестант Петър Петров се предаде

Скочилият от тоалетната на втория етаж в Трето районно отиде в прокуратурата в Монтана с адвоката си

Беглецът Петър Петров, който скочи от тоалетната на втория етаж на Трето районно и изчезна, се предаде на властите. Арестуваният за разпространение на наркотици мъж от Монтана бе издирван в продължение на три дни от пловдивската полиция, но усилията на служителите на реда се оказаха безуспешни. Петров се озова в родния си град Монтана и сам се предаде на тамошната прокуратура, в присъствието на адвоката си.

Посредством защитника си, издирваният е заявил, че ще се предаде в прокуратурата. Предприети са били необходимите действия, като днес, в ранния следобед, обвиняемият се е предал в Окръжна прокуратура – Монтана, придружен от своя адвокат, и понастоящем се намира в следствения арест в Монтана, в изпълнение на постановеното от наблюдаващия прокурор при пловдивската окръжна прокуратура задържане за срок от 72 часа. Предстои привеждането му в следствения арест в Пловдив, което ще бъде извършено от органите на ГД „Охрана“ при Министерство на правосъдието.

 

Няма направени коментари
Още от рубриката "ПОД НОЖА"

Подобни новини

14 Юли, 2018

Заловиха затворника, който избяга от болницата в Пловдив

Той е бил разпознат и задържан от служители на III РУП

Лишеният от свобода 59- годишен мъж, който според терминологията , се отклони от УМБАЛ „Свети Георги“ в средата на седмицата е бил задържан тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив.  

Припомняме, че Младен Младенов бе настанен за лечение в здравното заведение в началото на седмицата, а лекарите установили липсата му след вечерна визитация в сряда. Той е изтърпявал наказание от една година и шест месеца „лишаване от свобода“ за кражба при първоначален „общ“ режим в Затворническо общежитие от открит тип „Хеброс“, поради което и не е бил под постоянна охрана в болницата.

По ирония на съдбата, тази сутрин Младенов е бил установен и задържан от ...

» повече
12 Юли, 2018

Полицията разпространи снимка на избягалия затворник

Издирва се 59-годишен мъж

В 20.30 часа вчера във Второ РУ в Пловдив постъпил сигнал от затвора в града, че 59-годишният лишен от свобода Младен Младенов е в неизвестност след като напуснал без предупреждение болница, където бил настанен за лечение. 

Гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, могат да сигнализират в дежурната част на ОДМВР – Пловдив на телефони 032/632210 и 032/932323, в най-близкото районно полицейско управление или на тел. 112.

» повече
12 Юли, 2018

Затворник избяга от УМБАЛ „Св. Георги“

Бил на лек режим

Наказан с лишаване от свобода, който излежавал присъда в  затвора в Пловдив, е изчезнал в сряда по обяд от болница в Пловдив. За поредното бягство на затворник съобщава БНТ, позовавайки се на  директора на затвора в Пловдив Божил Иванов.

Затворникът е изчезнал от УМБАЛ  „Свети Георги“ , а липсата му е установена след визитация.

Той е бил настанен с цел да му бъдат извършени медицински манипулации, постъпил е в здравното заведение в началото на седмицата. Трябвало да остане няколко дни. Според информация на Nova, става дума за 59-годишният Младен Младенов. Затворникът е бил на лек режим и затова пред болничната му стая не е имало охрана.

Това е пореден случай на изчезнал затворник от Пловдив за последните ...

» повече
29 Юни, 2018

Беглецът Петър Петров крие лицето си в съда

Доведоха го окован за краката и ръцете

Пловдивският окръжен съд гледа искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Петър Петров, арестантът, който избяга през прозореца на тоалетната на Трето районно в Кършияка преди три дни, а по-късно се предаде в прокуратурата и бе задържан за срок от 72 часа.

Беглецът бе доведен в залата под засилена съдебна охрана и окован с вериги на краката и белезници на ръцете, свързани с колан. Въпреки ограничаващите го пранги, Петър скри лицето си от камерите и фотоапаратите в съдебната зала.  

Майката на Петров се яви в съда в Пловдив и иска да му бъде защитник.

Срещу 25-годишния мъж е повдигнато обвинение  за държане, без надлежно разрешително, с цел ...

» повече