Подтепето

гласове

31 Авг, 2017

Кой седи зад сделката за парцела на Каменица?

„Сиенит” и Георги Тотев ще строят мегакомплекса на терена на бившата пивоварна  

Кой седи зад сделката за терена на Каменица? Отговор на този въпрос дава Търговският регистър. Днес продажбата на супер апетитния парцел, в който бе разположена емблематичната пловдивска пивоварна, бе официално обявена от ръководството на бирената компания. Купувачи са дружествата "Си Инвестмънт" АД и "ЕС АЙ Дивелопмънт" ЕООД. Зад първото седят имената на Пламен Панчев, Валентин Кънчев и Владислав Кънчев. Или иначе казано „Сиенит Холдинг” АД. Още преди повече от година се заговори, че именно тази компания има сериозен интерес към имота и иска да строи върху него. Така че това не е изненадваща новина. Собственикът на другото дружество- "ЕС АЙ Дивелопмънт" ЕООД, е Георги Тотев. Става въпрос за брата на кмета Иван Тотев.

 • 02 Сеп, 2017 | хаххаа
  един хотел на мама, друг на батко, но пък ванчу автото няма нищо общо с хотелския бизнес - той си е на държавна заплатка хахахахаха
 • 01 Сеп, 2017 | ХХХ
  За оня дето не виждал проблем - не виждаш, щото си тъп гъз, който папа трохичките, дето падат от софрата на велможата ти! За другите, които му четата глупостите - сделка с такъв по размер имот в централната градска част трябва да бъде одобрена от общината, за да се осъществим - явно е била с Тотев в нея!!! А до вас "журналистите" - какво ги казвате така нещицата с половин устичка? И вие вече не знаете на кой велможа да се отъркате в крачола ли?
 • 31 Авг, 2017 | Проблем Тотев?
  Ако не виждаш какъв е проблема,то най-вероятно е в главата ти.Може най-много неща да се случили по време на управлението му-най-много пари откраднати(подсъдим),най-много дървета изсечени,най-мръсен въздух от цяла Европа!!!След всеки кмет от 1989 си казвам,че по-зле от това не може да е,ама тоя ги би всички.Сега братчето му ще си купи парцел за милиони-съвпадение-какъв е проблема?
 • 31 Авг, 2017 | Проблем?
  Сиенит са в основата на изграждането на индустриалните зони около Пловдив. Не знам дали са пред фалит, но дори и да са, няма законови пречки да извършват дейност, даже напротив. Ако се перат пари си има инсгитуции. Но всички инстинктивно скачаме да плюем, без да има нещо доказано. Не ви ли омръзна тази злоба.
 • 31 Авг, 2017 | А уе майна
  Кат чета по-долу ша умрем от смях.Едните са фалирали от години, другия ша пере зулите на олигарха кмет. Да ви имам развитието ойропейско.И стабилност да не забравя....
Още от рубриката "гласове"

Подобни новини

04 Сеп, 2017

Призоваха бизнеса да подава проекти за обновяване на Интегрирания план за градско развитие на Пловдив

Кметът отказа да коментира сделката за терена на Каменица

Управата на Община Пловдив планира да разшири Интегрирани планове за градско възстановяване и развитие (ИПГВР). Това обяви днес кметът Иван Тотев и апелира към представителите на бизнеса в Пловдив, които имат намерение на кандидатстват за финансиране по програма Jesika или по новите фондове за градско развитие, които се очаква да бъдат отворени след година, да подават информация за проектите си в общинската администрация.

Припомняме, че стратегическият документ ИПГВР на Пловдив е своеобразен план-инструмент за системите на социално, икономическо и устройствено планиране. Без да фигурират в него и определените зони за въздействие, различните проекти трудно биха могли да се класират за европейско финансиране.

„Има множество частни проекти, които биха могли да кандидатстват ...

» повече