АктуалноВашите писмаГласовеЖивотЗдравеНовини

Благодарност за Спешна помощ

Екипът на Под тепето получи още една добра новина от ежедневието на пловдивчани, която изпъква на фона на отношението към лекарите като цяло у нас. Двама млади медици от Центъра за „Спешна помощ“ в Пловдив – д-р Балабанов и медицинската сестра Дешева, са направили хубаво впечатление на пловдивчанката Елисавета Недялкова, която би искала да използва трибуната на медията и от името на майка си да изкаже искрена благодарност към екипа спешни медици.

Майката на Елисавета е на 80 г. и била посетена от медиците на Бърза помощ, след подаден сигнал на 11.04 в 00.19 часа посред нощ, с оплакване за високо кръвно налягане. Дъщеря ѝ разказва, че през предходния ден възрастната жена е имала оплакване от високо кръвно, свързва се с личния си лекар, от който получава указания как да процедира, за да се почувства по-добре.

„За съжаление това се оказва погрешно, показанията се влошават и се налага да се обади на Бърза помощ. Екипът от двамата млади д-р Балабанов и мед. с. Дешева я преглеждат, правят кардиограма и така помагат да майка ми. Благодарим на тези млади специалисти! Нека да има и положителни новини и отзиви“, заключва Елисавета Недялкова.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина