ГрадътЗабавлениеНовини

Хитовете на АВВА ще звучат на площада до елхата

Последният концерт, част от Програмата на Община Пловдив за Коледно-Новогодишните празници 2022-ра, ще започне тази вечер в 18 часа на Открита сцена на площад „Стефан Стамболов“ 1, до коледното дърво.

На сцената ще излязат трима италиански певци – Федерика Грациани, Марко Салватори и Диего Ди Курцио и финландската певица – Джулия Рейникайнен, които са обединени в групата ABBA CELEBRATION.

Групата е от сряда в града под тепетата. Снощи те се снимаха до елхата и написаха в страницата си в социалната мрежа: Привет от България! Утре вечер ще се представим на този красив площад в Пловдив. Весели празници на всички!“

Те са официални представители на ABBA, като по време на техните концерти се излъчват на голям екран оригинални клипове на ABBA, официално разрешени от тях. ABBA CELEBRATION са изнасяли концерти на различни международни сцени  – Кипър, Сант Мориц, Кортина Дампецо, Театър Аристон на Сан Ремо, Teatro del Casinò di Sanremo, Rai Uno, TV2000.

С голям международен опит на сцената ABBA CELEBRATION изпълняват песни на скандинавската група АББА и претворяват техните незабравими хитове. По интересен начин в изпълненията са включени бас – Пиетро Атнонио Дел Медико и барабани – Джузепе Лазари, които придават допълнителна колоритност на сцената.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина