БългарияВластИзбориНовини

Гълъб Донев: Независимо с какво се опитват да ви сплашват, не е страшно да се гласува – ВИДЕО

Независимо с какво се опитват да ви сплашват – с машините, с видеонаблюдението, бомбените заплахи по имейл, не е страшно да се гласува. Страшно ще е да пропуснем възможността да излъчим достойни хора, които да ни представляват. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев преди началото на днешното правителствено заседание, предаде БТА.

Той добави, че служебното правителство е положило огромни усилия, за да бъдат предстоящите избори свободни, честни и добре организирани, въпреки неяснотите и слабостите на бързо гласуваните от предишния парламент промени в изборното законодателство, съобщава vesti.bg.

Предстоят важни управленски решения, които няма накъде повече да се отлагат във времето. Разбирам хората, които се чувстват подведени, огорчени и обезверени. Те вероятно ще бъдат мотивирани в избора си от негативни емоции. Добре знаем, че когато преобладава ефектът на емоциите, обикновено се стига до дефект на избора. За това е нужно да вземе връх разумът. По-добре е пет пъти да обмислим преди да избираме, вместо пет пъти да избираме без резултат“, обърна се Донев към гражданите по повод на предстоящия вот на 2 април. 

Премиерът призова гласоподавателите добре да помислят кой искат да ги представлява в следващото 49-то Народно събрание, на когото ще делегират решението за управлението на страната

„Тези, които не гласуват, също избират. Когато не гласувате, отново участвате във формирането на крайния резултат. Не продавайте гласа си и не се отнасяйте с безразличие към явлението „купен вот“. Това е предизвестена кражба. Политиците, които купуват гласа ви днес, утре ще откраднат от правото ви на по-добър живот“, каза още Донев. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина