ЗдравеИзбориНовиниПУЛС

В УМБАЛ „Свети Георги” на балотажа гласуват 115 пациенти и 13 служители

На втори тур на местните избори в най-голямата болница в Южна България УМБАЛ „Свети Георги“ общо 128 души – 115 пациенти и 13 служители от дежурния персонал ще гласуват в четири избирателни секции.

В секция №102, която е разположена в База 1 на болницата на бул. „Васил Априлов“ №15А, в Клиниката по кожни и венерически заболявания, правото си на глас ще упражнят 17 пациенти.

Останалите три секции са разположени в База 2. В тях ще гласуват 98 пациенти и 13 служители на УМБАЛ „Свети Георги“, които в този ден имат дежурства. Две от секциите са в Хирургичния блок на бул. „Пещерско шосе“ №66. На 5-ия етаж в Клиниката по ортопедия и травматология традиционно е ситуирана 49-а секция. В нея ще гласуват всички, които се лекуват в клиничните звена от 1-ви до 5-и етаж включително. На 11-ия етаж, във Втора клиника по хирургия, ще бъде 50-а секция. В нея ще могат да гласуват пациентите от стационарите от 6-и до 12-и етаж.

В административната сграда на Клиниката по инфекциозни болести, която се намира в съседство с Хирургичния блок, ще работи избирателна секция №51. Там ще могат да гласуват пациентите от трите лечебни блока на клиниката и от Отделението по фтизиатрия, чиято сграда е на същия адрес.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина