АктуалноГрадътКултураНовини

Директорът на Старинен Пловдив продължава да учи?

Богомил Грозев вероятно ще следва в АМТИИ

Директорът на Общински институт „Старинен Пловдив“ Богомил Грозев ще следва в Академията за музикално танцово и изобразително изкуства, разбра Под тепето.

Наш репортер го потърси, за да му честити. На репликата разбрахме, че сте записан в АМТИИ и ще следвате магистратура, той отвърна, че не е записан и има завършена магистратура.

Богомил Грозев коментира, че е привърженик на ученето през целия живот и никога не е спирал да се усъвършенства. После добави, че ако един ден има новина по темата ще ни уведоми, но не смята, че това е във фокуса на обществения интерес.

Според източници от администрацията, бившият телевизионен водещ, които пое управлението на архитектурно –историческия резерват ще учи в АМТИИ през идната учебна година. Те коментират, че освен неговия ищах за наука, става дума за допълнителна квалификация с цел покриване на изискванията за заемане на длъжността при евентуално обявяване на конкурс за нея, „когато му дойде времето“, както каза кметът Здравко Димитров.

Междувременно Под тепето не спира да се интересува от дейността на Богомил Грозев.

Снимка: Trafficnews.bg

Публикуваме кадър на колегите от Трафикнюз, в който той е в особена близост с Георги Гергов – човекът продал 4 имота от „Пълдин туринвест“ на територята на централна градска част. Ние го попитахме какво си казахте с г-н Гергов, а Грозев отговори: „Поздравихме се. Поддържаме добросъседски отношения.“

Бизнесменът, който е градски и областен лидер на социалистите, притежава и се разпорежда с имущество в архитектурния резерват по-голямо от това на самия общински културен институт „Старинен Пловдив“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. ЕХА, КОЛКО ПРИЯТНИЧКО МИ БЕШЕ ДА СИ СТУДЕНТСТВАМ ПОЛУ – ЗАДОЧНИЧКО В РАБ – ФАКЧЕТО ДОКАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ СИ ЦИЦАМ ДИРЕКТОРСКА ЗАПЛАТА ОТ ПЛОВДИВСКАТА ОБЩИНСКА ЗАПЛАТАДЖИЙНИЦА, А? А?
    НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ТАКА, МАЙНИ.
    САМО ПО-ПЪРВИ ХОРА.
    ГЛАВНИТЕ КАЛИНКИ.
    А КОМЕНТАРЪТ ЗА „ДАНЪЦИТЕ“ КЪМ БАСКЕТБОЛНИЯ ПРОПУСКА НАЙ-ВАЖНОТО:
    НАМИСЛЕНИТЕ ОГРОМНИ БОРЧОВЕ ОТ КЬОПАВАТА АДМИНИСТРАЦИЯ!
    ФНУЧКИТЕ НИ ИМА ДА ПЛАЩАТ РАДОСТНО, ЕХА!

  2. ЛИПСАТА НА ОБРАЗОВАНИЕ НЕ ПРЕЧИ И НИКОГА НЕ Е ПРЕЧИЛО (ХРИСТО МИШЕВ И ДР.) ВЛАСТНИЦИТЕ ДА КОЛЯТ / БЕСЯТ ИЗ ГРАДА БЕЗ ДА ИМАТ КОМПЕТЕНТНОСТ, КВАЛИФИКАЦИЯ ИЛИ ОБРАЗОВАНИЕ.
    ДАЖЕ „ЛЕГЕНДАРНИЯТ“ (ЗА НЯКОИ КОРПОРАЦИИ!) НАЧО ДИКАТУРАТА (КУЛТУРАТА, ПОДИГРАВАТЕЛНО) ОБЕЗЛЮДИ ТРИХЪЛМИЕТО КАТО ИЗСЕЛИ КОРЕНЯЦИТЕ ДВАЙСЕТИНА ГОДИНИ БЕЗ „ВИШО“ ОБРАЗОВАНИЕ.
    ЧАК СЛЕД ПЕНСИОНИРАНЕТО МАЙ СЕ НАКАНИЛ ДА СИ КУПИ НЯКАКВА „ЮРИДИЧЕСКА“ ХАРТИШКА ЗА В РАМКА НА СТЕНАТА.
    КАЛИНКОИДИ ХЛУЯТ, НАДВИВАТ, ПРЕОБЛ;АДАВАТ . . . И ПРОПЪЖДАТ МЛАДИТЕ КЪМ ТЕРМИНАЛ ДВЕ. щО ДА МУ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НА БАСКЕТБОЛНИЯ МОЗЪКЛИЯ С ДЕСЕТИНАТА ЗАМ-ОВЕ, КАЛАБАЛЪК РАЙ-ОВЕ И СЪС СОФИЯНЕЦ ЗА „ДИРЕКТОР“ НА СТАРИЯ ПЛОВДИВ (ЗАРАДИ ЕДНАТА ЗАПЛАТА ЛИ? СЪМНИТЕЛНО!)

    1. КАКВО ПРАВИ БОГИ МАЗНИЯТ НА ТОВА СЪБИТИЕ? Редно е да попитате г-н кмета, който всячески лансира този плужек! А, и питайте г-н кмета до кога ще създаваработни места за определени абсурдни личности! Трябва да има начин това нахално момченце да се върне там от където е дошло. Силно вярвам на вас и на г- ца Александрова да не оставяте без последствие праблема

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина