АктуалноГрадътКултураНовини

Посрещнаха с питка, мед и сол новия директор на Старинен Пловдив

Богомил Грозев опита от питката, замесена рано сутринта в Стария град

С хляб, мед и сол посрещнаха в Балабановата къща в Старинен Пловдив новия директор на института Богомил Грозев. Журналистът от Нова телевизия пристигна в резервата заедно с кмета Здравко Димитров, зам.-кмета по културата Пламен Панов и общинския съветник Стефан Послийски на обявена с журналистите среща.

Те обаче поискаха кратка среща помежду си, преди да разговарят и с колегите от медиите. Служител на Старинен Пловдив го посрещна с питка, а пред журналистите, които попитаха дали са имали време, поради краткото обявяване на новия си шеф, разказа, че тя е замесена рано тази сутрин от самите тях.

На срещата присъстваха и временно изпълняващия директор в момента Рая Маринова, както и новият заместник на Грозев – реставраторът Елена Кантарева.

Очаквайте подробности!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Привет! Нека Гн. Грозев да си направи разходка и от другата страна на старият град! На Изток от Хисар Капия…/Маразлията/ П.Р. Славейков,
    ул. Макгахан…Да си носи фенерче обаче!

    1. Привет! Нека Гн. Грозев да си направи разходка и от другата страна на старият град! На Изток от Хисар Капия…/Маразлията/ П.Р. Славейков,
      ул. Макгахан…Да си носи фенерче обаче!
      А… и да пренареди калдъръма,че да не се спъне!
      Ако има куче,да го води с него ,че тук е тоалетната за всички кучета,котки и пияндета!
      Как да пиеш едно кафе…като “ от тази“ страна на старият град,няма баровци и затова е изоставен! Да пие кафе в “ Аджисана“!
      Таме и чисто и осветено!

  2. Головодникът здравко. Прост, алчен и тъп. Гергов и домусов потриват ръчички, а пловдивчани духат супата. Каква гербобесепарщина ни е налегнала, а. Всичко ще оглозгат тия.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина