Вкусът на градаГрадътЗабавлениеНовини

Starbucks откри второ заведение в Пловдив

Кафенето се намира в новия мол Plovdiv Plaza

Световноизвестната кафе верига Starbucks, представена в България от AmRest, откри своето второ заведение в Пловдив. Това е тринадесетият обект в страната на американския бранд, който тази година чества и своята десетгодишнина в България. Кафенето е разположено в новия мол PLOVDIV PLAZA и разполага със 124 седящи места.

Интериорният дизайн е разработен ексклузивно за Пловдив с акцент върху градската култура, традициите и историята на бранда. Новият Starbucks е с фокус към съвременния градски човек и семействата с деца – за свободното време, споделено с любими хора, за почивка след дълго пазаруване, или работна среща.

„Щастлив съм, че с втория си обект в мол PLOVDIV PLAZA разширяваме присъствието на Starbucks в най-красивия град на България. Надяваме се да допринесем за истински коледното настроение на пловдивчани, като представим за първи път в града напитки, приготвени от специалния празничен бленд на веригата. Тази година отбелязваме своя десети юбилей. Десетгодишният ни опит ни научи да бъдем новатори, да се развиваме динамично и да отговаряме на изискванията на нашите клиенти“, заяви Иван Георгиев, регионален мениджър на Starbucks България.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина