КултураНовини

Георги Христов с грандиозен концерт на Античния театър

Пловдив, 13.08.2020 г., от 20:30 ч.

Поради големите дъждове миналата година концертът на Георги Христов, планиран в Античен театър, не можа да се състои на това мистично място и беше преместен в зала С.И.Л.А. Това не попречи на хилядите му почитатели да пръснат по шевовете местната зала и да затрупат социалните мрежи с позитивните си клипове от любимите им парчета на певеца.

Тази година великият глас на България  се завръща в Пловдив  с един много специален концерт поради желанието на неговите многобройни  фенове да го слушат и гледат на сцената на Античен театър Пловдив.  И тази година величието на българската поп музика отново жъне голям успех в страната.  Въпреки тежката епидемична обстановка  Георги Христов първи в България прекрачи прага на залите, които бяха затворени заради Ковит -19 и ги изпълни с екзалтирана публика. Проектът му “Моят път” предизвика голям интерес сред почитателите  и концертните салони се препълниха  до допустимото! Пандемията не спря феновете му, жадни за неговите емоционални концерти.  Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди въодушевени хора, очакващи отново и отново да го гледат .

Любимите песни на певеца звучат по уникален начин на живо,  съпроводени от класния оркестър на Държавна опера Варна с диригент Маестро Ганчо Ганчев.

Още за концерта в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина