Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Градът Изпод тепето Новини

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

„Брезовска“ се затваря за пътни превозни средства в отсечката от площад „Сливница“ (пред гранд-хотел „Пловдив“) до ул. „Оборище“. Това се налага заради реконструкцията на ВиК мрежата по Водния проект на Пловдив.

За да се намалят неудобствата за автомобилния трафик, движението по ул. „Васил Левски“ – в участъка от площад „Сливница“ до бул. „България“, ще е двупосочно.  До края на строително-ремонтните дейности „Синя зона“ няма да работи, допълват от „Организация и контрол на транспорта“.

Споделете ни във:

2 коментара за “Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

  1. В в подкрепа на горното изказване:
    Община Пловдив вместо да дава награда”ПЛОВДИВ”на разни културтрегери-артисти,художници,писатели и т.н.да се присъжда на съвестните граждани,предали най-много павета.Разбира се ,г-н Кмета и неговият екип ще обявят съревнование сред гражданите,ще помислят и за съответни поощрения.С две думи-дерзайте!

  2. Хм, обхватът на тоя проект, странно се припокрива с павирани улици. В този смисъл и предвид факта, че павирана настилка някъде в града, вече си е атракция – предлагам да се открие “горещ телефон”, на който гражданите да подават сигнал, за повече от 10 павета, във вид на настилка. Да се предвидят и съответните стимули – за пенсионери – едномесечна карта за градски транспорт, за всички останали – едномесечен пропуск /безплатен/, за ” Синя зона”. Уверен съм, че ако идеята ми проработи, градът ще се освободи от паваж изцяло и ще заприлича на всеки средностатистически град…Което е и основната цел! Ще ни останат едните “римски” колони…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.