АктуалноГрадътИзпод тепетоНовини

Ремонтът на „Брезовско шосе“ изкара търговци на протест

Работата по шосето е просрочена с над 350 дни

Собственици на търговски обекти в търговската зона на „Брезовско шосе“ излязоха на протест. Причината е просрочен с над 350 дни ремонт на булеварда, който блокира достъпа до магазини, други обекти, заводи и жилищни сгради, пише OFFNews.

Ремонтът се извършва по третия лот на водния цикъл.

След цялостното разкопаване на шосето строителните дейности забуксували. Търговците, чийто бизнес е изправен пред фалит, събират протестна подписка, а тази сутрин излязоха и на спонтанен протест. Над 500 са засегнатите обекти, предаде Нова телевизия.

„Съкратих работниците, не можем да издържаме, защото няма достъп до търговските обекти. Няма начин за работа вече повече от 3-4 месеца”, заяви Радослав Ангелов, собственик на автосервиз.

„Тировете минават по обходен маршрут, но и той е невъзможен, защото е в ями. Има и много остър завой, който затруднява тировете. Клиентите ми спаднаха с 60%”, казва друг протестиращ.

Търговците казват, че от институциите са получили уклончиви отговори защо ремонтът не е приключил.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Е да, ама ще си имате стадион. Това че 300 – 400 души и семействата им са обречени на глад и мизерия не е толкова важно. Така че гласувайте пак за ГЕРБ . Само те ще ви довършат!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина