Информация за отчета на топлоенергия за месец март в Пловдив в ситуацията на извънредно положение

Градът Новини

Клиентите с месечно отчитане в Пловдив следва да извършат самоотчет за март 2020 г. и да предоставят данните на своя топлинен счетоводител

Предвид ограничителните мерки, въведени от Националния координационен щаб, отчитането на потребената топлинна енергия и топла вода за март 2020 г. при клиентите с ежемесечно отчитане в Пловдив е организирано от фирмите за дялово разпределение по телефон, имейл или чрез домоуправителите на сградите.

Целта е клиентите, които са на ежемесечен отчет да не влизат в директен контакт с отчетниците на фирмите за дялово разпределение. Подобна мярка не е необходима при клиентите, които използват дистанционен отчет на своите уреди.

Всяка от трите фирми – Нелбо АД, Техем Сървисис ЕООД и Бруната ООД е направила организация за сградите, които обслужват, което включва съобщения по сградите и контакт с домоуправителите и упълномощените лица за начина на предаване на показанията в края на месеца. Всеки клиент може да види контактите на своя топлинен счетоводител във фактурата си за консумирана топлинна енергия.

Вътрешното разпределение и отчитането на потребената топлинна енергия в топлофицираните сгради се извършва от съответния търговец за дялово разпределение (ТДР). Съгласно нормативната уредба живущите във всяка сграда сами избират обслужващия ги ТДР.

Контакти на търговци за дялово разпределение (ТДР) в Пловдив:

Нелбо АД

ул. Иван Вазов 37 (до училището)

тел.: 032 640 186
моб.: 0887 822 168
e-mail: [email protected]

Техем Сървисис ЕООД

ул. Александър Пушкин №7

телефон: 032/ 63 94 58 или 0899 999 189

е-mail: [email protected]

Бруната ООД

пл. „Антон Чехов“ 8, ет.2, офис 4

тел.: 0887 547 830

е-mail: [email protected]

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.