И милиард лева нямало да стигнат за реализиране на пловдивските проекти

Гласове Градът Новини

Преговорите с Европейската инвестиционна банка напредват, съобщи днес Здравко Димитров

Изпратиха Елка Ковачева след 51 години работа в администрацията

Кметът Здравко Димитров съобщи днес, че и 1 милиард лева няма да стигнат на Общината да реализира всички градски проекти. Поводът за изказването му бе новината, че напредват преговорите с Европейската инвестиционна банка за нов голям заем, за изпълнение на приоритетните градски обекти. На първо място като такъв градоначалникът посочи завършването на вътрешния ринг. Той отново отбеляза другите важни проекти, които трябва да бъдат изпълнени- „Модър- Царевец”, нов мост над Марица, продължението на „Северен”.

Все още не е уточнен размерът на кредитната линия.

Днес пред общината кметът Здравко Димитров и служители от администрацията изпратиха Елка Ковачева след 51 години работа като геодезист в дирекция „Устройство на територията“.

„Тя е пример за всички нас, като човек, който се труди усилено в екип и в услуга на гражданите. Убеден съм, че натрупаните познания и опит ще бъдат използвани от колегите, които продължават да изпълняват служебните си задължения“, заяви кметът Димитров, който е 13-и по ред градоначалник на Пловдив, с който Елка Ковачева работи.

„Обичам си професията, работих с любов и с усмивка приемах работата и така цели 51 години. На 1 август 1969г. встъпих в тогавашния Градския народен съвет, където кметът Коста Куманов ми пожела да се пенсионирам тук, така и стана“, сподели Елка Ковачева. Тя заяви, че строителството през годините се е променило в положителната посока и градът се развива бързо за доброто на хората, които живеят в него.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.