Десетки гимназисти в подкрепа на Христо Данев

Гласове

Учениците готови на бунт, за да защитят любимия си преподавател

Той е единственият, който вниква в душите ни и ни приема като личности, казва осмокласникът Боби, играл Баба Яга в Harlem Shake

Image title
Десетки гимназисти скочиха срещу уволнението на учителя по английски Христо Данев заради клипа Harlem Shake in Plovdiv. Учениците от Хуманитарната са готови на бунт, за да защитят любимия си преподавател и да го върнат на работа, въпреки категоричното отношение на ръководството на школото спрямо Данев. Няколко средношколци звъннаха на личния мобилен телефон на Христо само докато вървеше интервюто ни снощи. Един от тях бе Боби от 8-ми клас. Той е един от участниците в танца Harlem Shake, облечен като Баба Яга. Боби реши да коментира случилото се пред Под тепето.
Беше изключително забавно. Не мога да повярвам, че уволниха г-н Данев. За нас беше като шок. Ние толкова силно го обичаме и си го искаме обратно. Не приемаме друг учител. Той е единственият, който вниква в душите ни и ни приема като личности. Ще се борим за него докрай, категоричен е Борислав. Всъщност батко му преди време е бил възпитаник на учителя по английски и родителите са държали и малкият им син да е при този преподавател.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.