БългарияГероите на деняГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Над 60 ентусиасти тренираха в подкрепа на Камелия Добрева

Снимки: mediacafe.bg

Над 60 ентусиасти се включиха в първата  част от серия спортни събития в подкрепа на Камелия Добрева от Стара Загоря, която страда от Т-лимфобластна левкемия. Първата благотворителната функционална тренировка за каузата бе водена от треньорите на Total Sport Fitness & Squash на игрищата на Младежки център Пловдив.

Част от необходимата сума за лечение в Германия вече е събрана, но младата жена все още има нужда от подкрепа. Затова през месец август в Пловдив ще проведат още 3 благотворителни спортни събития за Ками.

На 14-ти август инициативата продължава с латино и зумба от Dance Station Plovdiv и народни танци с Танцова група „Пловдивъ“ на открито в Младежки център Пловдив на Гребната база от 19:00 часа. На 21-ви август пловдивчани ще се запознаят с модела на работа на Pulse fitness с музикалното оформление на DJ Big D /Bedroom/. На 29-ти август се поставя финалът с инструкторите на Комплекс „С.И.²Л.А“. За доброто настроение и стимулиране на масовите функционални тренировки на открито ще се погрижат DJ Mark, DJ Big D /Bedroom/, DJ Gorro /Bedroom/, DJ Marto Gavraili и DJ Se7en.

За запечатване на незабравимите моменти спортните изживявания помогнаха и от 4К Studio.

Нека да подкрепим каузата и докажем за пореден пък, че заедно можем да помогнем!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина