БългарияЕвалаНовини

Инициативата „Пожелай си!“ дарява две ин витро процедури

За да кандидатстват желаещите трябва да изпратят емоционална, позитивна и вдъхновяваща снимка в духа на светлите празници

За пета поредна година кампанията сбъдва мечти за нов живот

За пета поредна година кампанията „Пожелай си!“ на клиника New Life – Пловдив ще направи възможна мечтата на повече български семейства, като дари две ин витро процедури на двойки с репродуктивни проблеми.  Тази година от екипа  споделят, че „Пожелай си!“ ще протече с позитивни послания, като желаещите ще изпращат емоционални и вдъхновяващи снимки свързани със светлите празници, които предстоят.

Записването продължава до 25 Декември 2018 г.  До тази дата могат да се изпращат снимките на w[email protected]Към снимковия файл в имейла трябва да бъдат добавени три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес. До 20.01.2019 г. всеки може да се включи с гласуване за определена снимка. Екипът на клиниката традиционно ще обяви кои са щастливците на 21 Януари, 2019г. Всеки един кандидат може да изпрати само по една снимка. Няма ограничение за това какво ще бъде показано в избраният кадър. Всяка снимка  ще бъде прегледана от модератор. След одобрение ще бъде качена в страницата на “Пожелай си!” в официалният сайт на клиниката и Фейсбук профилите ѝ.

Най-коментираната и подкрепяна снимка в официалният сайт ще получи първата безплатна ин витро процедура. Най-позитивната и емоционална снимка  на един от кандидатите ще бъде избрана от екипа на клиниката и компаниите, които подкрепят “Пожелай си!“ за втората ин витро процедура.

Всеки един участник ще получи линк със своята снимка, а неговите близки и приятели ще могат да подкрепят с коментар в официалният сайт на клиниката до 20.01.2019 година.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина