Здравко Димитров след дебата за Онкото: Аз грях няма да си слагам. В задкулисие не влизам

Актуално Гласове Новини Политика

Изборът е на групата на ГЕРБ и на господин Тотев, така че за повече подробности- към него, обясни кметът

Имах намерение за онкодиспансера да направим дебат, но групата избърза, двете групи избързаха, допълни градоначалникът

Никола Михайлов, стажант

„Изборът е на групата на ГЕРБ и на господин Тотев, така че за повече подробности- към него. Аз грях няма да си слагам. Аз съм вярващ човек, християнин. На гърба на онкоболни, на възрастни, на деца, грях няма да си сложа. И ви го заявявам- в задкулисие не влизам. Така че кланове, борби, ако някой се бори с някой това не съм аз!“. Това бяха думите на кмета Здравко Димитров след края на сесията на Общинския съвет, в която се разглеждаше назначаването на доктор Пламен Фотев за временно изпълняващ длъжността управител на КОЦ – Пловдив и организирането на нов конкурс. Той заяви, че е доволен от решението за нов конкурс, понеже хората имат основание да се съмняват. Също така, Димитров обеща да направи всичко възможно да присъстват представители на здравната комисия на парламента, „ако трябва и на здравно министерство“.

Кметът се зарече и да има дебат относно Онкологичния център. „Имах намерение за Онкодиспансера да направим дебат, но групата избърза, двете групи избързаха, вкараха това предложение, но това не пречи ма има дебат, пак казвам. И ще има дебат.“

Освен Здравко Димитров, темата коментира и Йордан Илиев-председател на групата общински съветници от ГЕРБ. Той подкрепи новото предложение за временно изпълняващ длъжността управител на КОЦ-а, като добави, че е очаквал да има още предложения.

„Сега в момента, виждате, има предложения. Даже очаквахме, че ще станат и други, които да направят предложения. Към момента нямаше други, това беше единственото предложение, което недвусмислено показва, че е еднакво добре прието от всички. Както видяхте, от 40 и няколко човека, които са гласували, имаше 37 „За“. Все пак говорим за един компромисен вариант, който временно да изпълнява тази функция“, обясни Илиев.

Споделете ни във:

2 коментара за “Здравко Димитров след дебата за Онкото: Аз грях няма да си слагам. В задкулисие не влизам

  1. Пловдив няма кмет. Решенията винаги ги взима някой друг, Димитров никога нищо не знае. Осуетиха им на два пъти плана с Калинов да крадат от Коца и сега вече станаха много набожни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.